Bine ati venit!

Tehno Sector

0 produs(e) - 0 RON

0

Termeni si conditii

Dreptul de proprietate intelectuala

Siteurile www.termo-store.ro si www.tehno-sector.ro apartin de drept S.C. TERMO STORE S.R.L., orice drept de reproducere fiind interzis. Logoul si identitatea firmei nu trebuiesc mentioanate sau folosite decat in stransa legatura cu produsle si serviciile noastre.

Termo Store SRL, in calitate de proprietar al platformelor web mentionate mai sus, da dreptul utilizatorilor sai de a se inregistra cu un cont personal de cumparaturi si de a-l folosi in scop propriu.

Va recomandam sa nu va instrainatati sau sa va divulgati datele de accesare ale contului.

 Accesarea si/sau utilizarea site-ului de către dumneavoastră constituie ACCEPTAREA prezentelor condiţii şi vă obligă la respectarea acestora.

  Orice informatie privitoare la contractul incheiat intre dvs. si TERMO STORE se va stoca pentru un timp limitat si va fi disponibila pentru terti doar la solicitarea organelor judiciare.

 Pentru orice eroare survenita in transmiterea de catre dvs. a datelor necesare prelucrarii comenzii plasate, aveti la dispozitie adresa de email office@termo-store.ro

 Ulterior prelucrarii comenzii de catre TERMO STORE SRL, nu ne asumam raspunderea decurgand din transmiterea de catre dvs. a datelor eronate.

Cu privire la codurile de conduita relevante,  conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007  privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea "Acte normative".

 Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Definitii ale prezentului document:

 SC TERMO STORE SRL accepta incheierea contractelor la distanta prin mijloace electronice si se obliga astfel sa repecte legislatia aplicabila incheierii, validitatii si efectelor juridice ale acestor contracte.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

 UTILIZATOR: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul WWW.TEHNO-SECTOR.RO, WWW.TERMO-STORE.RO

 VANZATOR: S.C. TERMO STORE S.R.L. cu sediul in municipiul Focsani, str. Pictor Grigorescu, nr. 8, judetul Vrancea, cod postal 620127, tara România, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J39/44/2013 si avand C.I.F.: RO 31117133, Nr. telefon: 0768.761.424, denumita in continuare TERMO STORE

 CUMPARATOR: Orice persoana fizica sau persoana juridica care plaseaza o comanda in magazinul virtual www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta.

 MAGAZINUL VIRTUAL: pagini web apartinand  Termo Store  care se afla la adresa www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro prin intermediul caruia cumparatorul are acces la informatii privind produsele oferite spre vanzare de catre Termo Store

 In magazinul virtual www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro sunt puse la dispozitia cumparatorilor spre vanzare produse diverse. In functie de disponibilitate, produsele pot avea mai multe statusuri.  

Paginile web includ informatii sub forma de text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun siteurile www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro

 BUNURI: produse puse la dispozitia cumparatorului spre vanzare de catre vanzator prin intermediul magazinului virtual www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro

 COMANDA ONLINE: comunicare virtuala dintre vanzator si cumparator prin care cumparatorul intentioneaza sa achizitioneze bunuri de la vanzator, pe care acesta din urma este de acord sa le livreze iar cumparatorul este de acord sa le plateasca. Pentru produsele care nu se afla in stocul curent de marfa si care au statusul "disponibil la comanda"vanzatorul le poate comanda la furnizor, dar timpul de livrare pentru astfel de comenzi depaseste termenul normal de livrare de 24 h – 5 zile;

 COMANDA CONFIRMATA: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul TERMO STORE

 CLIENT NOU: Client care intentioneaza sa achizitioneze produse din magazinul virtual www.termo-store.ro sau www.tehno-sector.ro pentru prima data si care necesita o validare telefonica a datelor de identificare din partea acestuia efectuata de catre operatorul serviciului suport clienti desemnat de catre TERMO STORE

Programul de functionare: 

 Comenzile pot fi plasate online oricand, dar perioada de procesare a acestora se desfasoara zilnic in intervalul 8-16

 Comenzile plasate in zilele de sambata, duminica si sarbatorile legale vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

 Daca clientul este nou, vanzatorul isi asuma acceptarea comenzii din partea cumparatorului in momentul in care exista o confirmare telefonica sau prin email. 

 O data lansata comanda online cumparatorul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) precum si cu modul de operare al vanzatorului. 

 Orice comanda confirmata implica vanzatorul si consumatorul persoana fizica intr-un contract la distanţă.

Momentul încheierii contractului la distanţă cu persoana fizica, respectiv, al incheierii contractului de vanzare cu persoana juridica, îl constituie momentul primirii mesajului de confirmare de către consumator, referitor la comanda sa.

Publicitate si confidentialitate

 Cumparatorul nu va face publice, unor terti, prin orice mijloace, nicio informatie cu caracter privat primita de la vanzator, sub sanctiunea obligarii acestuia la plata de daune interese.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul a folosi informatiile furnizate de catre cumparator in vederea realizarii contractului la distanta.  De asemenea cumparatorul nu va face publice niciunei terte parti nicio informatie cu privire la comanda fara acordul scris al Vanzatorului.

 Vanzatorul isi rezerva dreptul, in baza acordului utilizatorului, de a stoca si folosi in interes propriu, in scopul realizarii activitatilor de marketing, orice informatie furnizata de catre cumparator prin intermediul siteurilor www.termo-store.ro si www.tehno-sector.ro.  De asemenea el nu va furniza niciunei terte parti informatiile primite de la cumparator, cu exceptia partenerilor agreati, furnizori de servicii cu care exista un contract prin care se protejeaza aceste date primite de la cumparator.

Facturare si alte documente insotitoare ale coletului

 Vanzatorul va emite pe baza informatiilor detinute de acesta si a celor furnizate  de cumparator o factura pentru bunurile livrate. Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e), dupa caz: certificat/declaratie de conformitate, certificat de garantie, instructiuni de utilizare, etc.

Limitarea raspunderii

TERMO STORE nu raspunde pentru prejudiciile create, din cauze ce exclud culpa sa,  de nefunctionarea magazinului virtual precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual (ex. defectiuni la reteaua de internet, defectiuni tehnice aparute la siteurile noastre)

TERMO STORE nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de informatiile publicate in magazinul virtual din erori ce nu-i apartin.

TERMO STORE isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

 Riscuri si responsabilitati

 Vanzatorul este responsabil de ambalarea corespunzatoare a bunurilor. La unele produse, documentatia tehnica aferenta produselor este afisata pe site.

 Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.

 Vanzatorul isi asuma responsabilitatea livrarii produselor comandate de cumparator, dar nu si livrarea efectiva.

Acceptarea bunurilor

 La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.

Doar daca serviciul oferit permite verificarea si plata ulterioara, cumparatorul are dreptul de a desigila coletul in prezenta curierului conform politicii fiecarui curier in parte

  Cumparatorul are dreptul sa nu accepte bunurile livrate in cazul in care acestea nu sunt conforme cu detaliile tehnice specificate in comanda. In acest caz Vanzatorul isi asuma responsabilitatea aducerii produselor la conformitate.

  De asemenea consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora. Va rugam sa accesati conditiile generale de retur.

Forta majora  

Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

Litigii. Legea aplicabila

Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.