Bine ati venit!

Tehno Sector

0 produs(e) - 0 RON

0

Despre noi

Infiintata in 2013, TERMO STORE SRL se doreste a fi ajutorul binevenit pentru cei ce intreprind diverse lucrari de constructii, amenajari spatii interioare sau gradini. Detinem o gama de utilaje moderne, fiabile,in permanenta revizuite, folosite in domeniul constuctiilor si gradinaritului.

Ne-am adaptat nevoilor pietei locale pentru ca timpul si resursele clientilor nostri sa nu fie afectate in momentul demararii oricarui tip de proiect.

Incercam in permanenta sa ne modernizam flota si sa analizam nevoile pietei, pentru ca an de an sa putem sprijini proiectele ambitioase.

Deasemenea, va oferim experienta noastra pentru a va ajuta sa remediati defectiuni aparute la sculele si motoutilajele dvs. In service-ul nostru gasiti specialisti cu vaste cunostinte in domeniu, ce folosesc piese de schimb originale.

Reprezentam marci renumite precum HITACHI, TANAKA, BOSCH,SKIL, MAKITA, RURIS, HONDA, BRIGS&STRATTON,  pentru care asiguram mentenanta permanenta, iar atunci cand timpul si logistica ne permit, putem reabilita chiar si utilaje mai putin cunoscute.

Totodata furnizam piese si accesorii pentru cazane pe lemne,  importate din uniunea europeana, asigurand in permanenta necesarul din stocul propriu, pentru marci de renume precum BOSCH,JUNKERS, FERROLI, LAMBORGHINI, VIESSMANN, DAKON, BUDERUS, ORLAN, VIADRUS, ASTRA, VIGAS. Vindem automatizari electronice, pompe de recirculare, ventilatoare, snur de azbest, termostate si termomanometre, toate de o calitate inalta, vizibile in sectiunea MAGAZIN ONLINE.

Ne mandrim ca putem ajuta acolo unde altii evita sa o faca. Ne ambitionam sa gasim solutii rapide si avantajoase pentru cat mai multe provocari. Suntem FAIR PLAY indiferent de situatie!

Va asteptam sa ne vizitati!

 

Cu consideratie,

Echipa TEHNO SECTOR