Bine ati venit!

Tehno Sector

0 produs(e) - 0 RON

0

Conditii de inchiriere

Conditiile pentru inchirierea sculelor si utilajelor, au fost concepute astfel incat sa vina in sprijinul utilizatorului, indiferent de volumul si complexitatea lucrarilor executate.

Utilajele noastre pot fi inchiriate de catre persoane fizice sau juridice, in baza unui contract de inchiriere. Oferim posibilitatea inchirieri la ora sau la zi a oricarui utilaj din gama disponibila.

De regula nu percepem garantie pentru utilajele si sculele inchiriate, dar exista cazuri in care se solicita garantie pentru acesorii ce prezinta un risc ridicat de deteriorare in urma utilizarii incorecte, cum ar fi burghile sau panzele diamantate.

CONDITII INCHIRIERE PENTRU PERSOANE FIZICE:

- buletin sau carte de identitate in original

- o ultima factura de utilitati care sa fie pe acelasi nume si/sau adresa din C.I.

- semnarea unui contract

CONDITII DE INCHIRIERE PENTRU PERSOANE JURIDICE:

- buletin sau carte de identitate in original

- delegatie cuprinzand antetul firmei, datele personale complete ale delegatului, scopul emetirii, data. NU SE ACCEPTA DELEGATII XEROXATE SAU PRIMITE PRIN FAX. DOCUMENTUL TREBUIE INMANAT IN ORIGINAL SAU PRIN MAIL CA SI SCANARE A ORIGINALULUI.

- semnarea unui contract

 In cazul in care utilajul nu poate fi returnat in aceeasi zi in care a fost inchiriat, inainte de ora inchiderii, perioada minima de inchiriere ce va fi taxata este de 8 ore (nr de ore lucratoare dintr-o zi), fiind obligatorie returnarea produsului a doua zi, fara a depasi ora de pornire din ziua inchirierii. Pentru orice inarziere se va continua numararea orelor pana in momentul returnarii produsului inchiriat in limita a 8 ore pe zi.